51% POPUSTA ZA SPECIJALNO DIZAJNIRANU ĆILIBARSKU OGRLICU NAMENJENU BEBAMA I MALIŠANIMA

Platite 2.270,00 dinara umesto 4.600,00 dinara za ćilibarsku ogrlicu od 100% baltičkog ćilibara. Ogrlica je specijalno napravljena i dizajnirana za bebe i mališane, tako da smanjuje bol i razdražljivost prouzrokovanu izrastanjem zubića.

 
2.270 din
 
Vrednost
4.600 din
Popust
51%
Ušteda
2.330 din

Do sada 6 prodatih

Ponuda je istekla

Sutra budite brzi

00sati

00minuta

00sekundi

Napomene i uslovi korišćenja

 • Ponuda uključuje: Ćilibarsku ogrlicu za bebe i mališane napravljenu od 100% baltičkog ćilibara. Cena poštarine nije uključena u cenu ponude;

 • Kupon se može iskoristiti tek po završetku ponude;

 • 1 kupon važi za 1 osobu;

 • Jedna osoba može kupiti maksimalno 2 kupona za sebe i 2 kao poklon;

 • Narudžbinu je potrebno izvršiti 5 dana unapred;

 • Rok za iskorišćenje kupona: 10.05.2012.;

 • Ukoliko plaćate uplatnicom, kupon će biti aktivan najkasnije 3 dana od dana uplate.

Preporuči ponudu

Ćilibarske ogrlice za bebe, za bezbolno izbijanje zubića.

Od trenutka kada bebi počinju da rastu zubići, proces izrastanja može postati veoma bolan. Roditelji koriste razna sredstva kako bi smanjili bol kod bebe. Jedan od najstarijih načina je ćilibarska ogrlica za bebe koja umanjuje bol i smiruje bebu. Ćilibarske ogrlice za bebe su tradicionalan način pomoći bebama prilikom izrastanja njihovih zubića. Ogrlice su napravljene za bebe od 3 meseca starosti. Problemi sa zubićima često traju i do dve godina, čak i duže i nikada nije kasno da dete počne da ih nosi. Ćilibarske ogrlice za bebe su specijalno dizajnirane i pravljene za bebe i mališane, tako da smanjuju bol i razdražljivost beba prouzrokovanih izrastanjem zubića.

Ćilibar je prirodni analgetik, i kada se nosi blizu kože ćilibar oslobađa lekovita ulja koja pomažu bebama da ostanu spokojna i opuštenija tokom izrastanja zubića. Ukoliko beba svakodnevno nosi ogrlicu, ona će značajno ublažiti uobičajene simptome prozrokovane izrastanjem zubića: crvenilo u obrazima, uznemirenost, otečenost desni, plač, nervozu...

Ćilibarske ogrlice su naročito delotvorne kod bebe, u periodu nicanja prvih zubića. Ćilibarske ogrlice drastično umanjuju prateće neprijatne pojave kao što su uznemirenost, temperaturu, otečenost desni, balavljenje…Bebe su mnogo spokojnije, mirnije i bolje spavaju.

Efikasnost i delotvornost ćilibarske ogrlice potvrđuju i brojna pozitivna iskustva zadovoljnih roditelja.


Radionica Redhotchilibaby se bavi proizvodnjom i prodajom kompleta za uzimanje bebinog otiska, kao i prodajom ćilibarskih ogrlica za bezbolno izbijanje zubića.

Ogrlice za bebe su specijalno dizajnirane ogrlice od ćilibara, koje su poznate širom sveta. Od trenutka kada bebi počinju da rastu zubići, proces izrastanja može postati veoma bolan. Roditelji koriste razna sredstva kako bi smanjili bol kod bebe, kao što su razni gelovi i ulja. Jedan od najstarijih načina je ćilibarska ogrlica za bebe koja umanjuje bol i smiruje bebu. Ćilibarske ogrlice za bebe su tradicionalan način pomoći bebama prilikom izrastanja njihovih zubića.

Napomene:

 • Dužina ogrlice je od 32-35cm
 • Dezeni koji su dostupni u ponudi: boja meda, konjaka i multikolor (kao na slikama na dnu stranice)
 • Uz svaku ogrlicu ide i sertifikat kao potvrda da je ogrlica izrađena od 100% baltičkog ćilibara kao i uputstvo za održavanje i upotrebu.
 • Ogrlice je moguće preuzeti pouzećem ili lično u Zemunu, ulica Slavonska 29.
 • Isporuka poštom je moguća na teritoriji cele Srbije, a cena poštarine je od 150 do 250 dinara.

PONUDA OBUHVATA:

 • Ćilibarsku ogrlicu za bebe i mališane napravljenu od 100% baltičkog ćilibara.

O prodavcu

RADIONICA ZA IZRADU RAZNOVRSNIH PROIZVODA REDHOTCHILIBABY
Zemun, Slavonska 29 (11080)
Kontakt: 060/466-0-660
Mob: 060/466-0-665
Radno vreme:
Radnim danima i subotom od 08h do 16h